dissabte, 5 de febrer del 2011

Ja fa 20 anys...

Setembre de 1990.

Tot just sortir de l'Escola Universitària d'Arquitectura Tècnica i passats els primers moments d'eufòria baixant les escales, arriba la gran pregunta: I ara què?

D'això ja en fa 20 anys, però em sembla que la pregunta encara és vigent, oi?Són 20 anys gaudint de la vostra confiança.

En aquest bloc, com en tots els projectes, tens moltes idees, però cal posar-hi ordre i triar-les, i al final les poques idees que han sobreviscut es convertiran en el Projecte definitiu, el Projecte públic, el Projecte que ara ja tothom pot consultar, estudiar, analitzar, corregir, modificar, canviar, millorar, ... Però, recordo a tots aquells que faran servir aquests verbs, que sense  "el Projecte" cap d'aquests verbs no hauria existit.

Per tant, això és el començament d'un nou projecte, però que a diferència dels projectes d'obra, no caldrà que espereu al final per consultar-lo, estudiar-lo, analitzar-lo, corregir-lo, modificar-lo, canviar-lo, millorar-lo, ...

Des d'aquí procuraré, amb més o menys puntualitat, informar-vos d'allò que envolta la meva activitat diària d'arquitecte tècnic.

Albert.

www.suacs.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada